Beoordelingen van Het Wapen van Valburg Valburg

Recente recensies van Het Wapen van Valburg Valburg

5 sterren na 225 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, warm en op de afgesproken tijd.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was smakelijk, goed bereid. De salade zou voorzien kunnen worden van een dressing, echt meerwaarde. Wij waren verder dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was goed warm ,en smaakte super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en vooral heerlijk eten! De spareribs waren heerlijk mals en de frietjes zijn bijzonder door hun vorm en echt heerlijk! Ik bestel graag bij het wapen! Van mij mogen ze het uit buiten de Corona crisis blijven doen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu twee keer besteld bij het Wapen van Valburg en wij zijn er heel tevreden over. Blij dat we nu ook in Valburg zo’n service hebben. Een eenvoudige menukaart maar het eten is van goede kwaliteit, meer dan voldoende voor ons. Wat ons opvalt is dat ze een hele snelle service bieden. Netjes verpakt , vriendelijke bezorging, gewoon via internet bestellen en ideaal qua betaling via iDeal warmee je gelijk ook fooi kunt betalen. Echte aanrader!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk en prima gegeten, is voor herhaling vatbaar, bedankt

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het vlees had warmer mogen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en mooi op tijd klaar. Ga ik dus vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd en het was smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de spare ribs en de burger met kaas en bacon. Spare ribs heerlijk zacht gegaard, om op te zuigen. Heb je geen tanden? Absolute aanrader. Burger ook goed, nog een beetje roze van binnen. Vond de saus vd spare ribs iets minder. Bbq saus van een wijko oid. Beetje jammer. Broodje van de burger is zo'n slap ding wat je ook bij de grote burger tenten krijgt. Niet vies, maar had liever een mooie brioche bol gezien. Zeker voor de prijs die je betaalt. Dat jullie lekker kunnen koken heb ik geproefd. Minpuntje voor 't burgerbroodje en bbq saus.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service, topteam.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service! Bellen en binnen een half uur werd het eten bezorgd. Kwaliteit is goed en hoeveelheid voor ons meer dan voldoende. Een aanrader!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijk vers,,, Top kwaliteit.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd en op tijd geleverd. We hebben heerlijk gegeten.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en prima verzorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Alles op tijd bezorgd en maaltijden waren nog heet zelfs Prima oplossing in een rare tijd voor jullie hou vol zo 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister de XXL spareribs besteld. Perfect bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en service.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Top geregeld en heerlijk gegeten. niet de ambiance bij uiteten, maar met COVID 19 is dit super alternatief!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten en meer dan genoeg. Was super lekker en goede service. Na een klein telefoontje was binnen een kwartier de na bestelling gebracht.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Service erg goed, kwaliteit super!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De MixGrill was HEERLIJK! Echt een aanrader

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het was ruim voldoende.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker eten, op tijd geleverd door vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

de afhaaltijd stond op 17.50 toen ik er om 17.40 was stond alles al klaar kwaliteit was heerlijk maar vlees was maar net warm genoeg als ik het om 17.50 op gehaald had was het misschien net te koud geweest misschien een aandacht puntje nogmaals de kwaliteit was prima , heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en het eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en afgehaald. Heerlijke kipsalon. Kwalitatief goed eten en vriendelijke bediening. We gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord geweldig. Als we niet naar het restaurant kunnen, halen we het restaurant naar ons. Goede service, heerlijk eten. Helemaal top.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frites waren beetje koud.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al vaker bij het wapen gegeten. En nu Online voor en hoofdgerecht besteld. Tomatensoep en mixed grill/Kipsate. Stipt op tijd geleverd. Alles was lekker warm bij aankomst en het smaakte verrukkelijk. Echt super en zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorgd op exact de afgeproken tijd ! Helemaal top !!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Snelle bezorging en het was allemaal goed warm.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld en betaald, goed duidelijk en makkelijk. Eten was prima! Zeker een aanrader.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt erg lekker zo lekker dat als we weer mogen komen we bij jullie komen eten. Tip van mij kant zet bij de hamburgers etc wat groter erbij dat er geen friet bij zit als ik dit gelezen had, dan had ik noh een bakje erbij besteld .

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer lekker!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen de tijd die werd aangegeven. Eten was heerlijk, prijs kwaliteit is goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste besteld en laten bezorgen voor mijn verjaardag. Geweldig. Heerlijk gegeten. Lekker warm en erg vriendelijke bezorging. Gaan we zeker vaker doen. Dank jullie wel!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben voor twee personen gegeten, patat zelf gemaakt,iets weinig maar heerlijk,hamburger heerlijk,tiramisu weinig smaak,bezorging,erg snel !!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had warmer mogen zijn, maar het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en warm maar de frietjes ontbraken, ook maar kleine stukjes vlees. Geprobeerd te bellen maar geen gehoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk eten was wat lauw soep daar en tegen nog goed heet . Maar ligt natuurlijk aan de afstand Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten verwachting, lekker gegeten. 👌👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GEWELDIGE SERVICE. Vandaag spareribs besteld bij t Wapen. Bedoeld voor morgenavond. Om 6 uur staat de bezorgster voor de deur. Wij stomverbaasd. Haar uitgelegd. Maar natuurlijk onze fout. Dus besloten ribjes morgen op te warmen en frites aan kippen te voeren. Tis niet anders. Gaat 10 min later telefoon. T Wapen belt: “Wij komen morgen even nwe frites brengen als jullie de ribjes dan zelf opwarmen. We vonden t zo zielig ....”. Super en heel Buitengewoon !!!!!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter zijn wij niet zo van beoordelingen, doch echter willen we nu wel even wat melden. Ondanks de situatie waarin we nu zitten, dank voor de service en mogelijkheid om toch te kunnen bestellen en zo hebben wij besloten dit te doen om ook de middenstand van Valburg hart onder de riem te steken en naast de bestelling Het Wapen een fooi te doen toekomen van 10% van eindafrekening. Echter paar aandachtspuntjes nog voor betere service: - Bij ons kwam bestelling ruim 25 minuten te laat. - De salade welke er bij had moeten zitten (beide menu's) was niet geleverd. - De temperatuur van de maaltijden was te laag, deze had veel hoger moeten zin. Frietjes prima van temperatuur, vis en vlees stuk lager en had ik in restaurant niet geaccepteerd.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren lekker zacht en vielen van het botje. Frietjes waren erg lekker. De sla is vrij simpel en de tiramisu niet voor herhaling vatbaar. Die maak ik zelf beter. Service is verder top! De fles cola die vergeten was werd nog nagebracht.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De twee Cheeseburgers waren lekker, maar voor een totaalbedrag van € 33,25 had ik meer verwacht dan een simpel broodje. Friet moest je extra bijbetalen en zat in een klein bakje. Had de uitstraling van een bestelling bij de frietzaak en dat kost toch echt minder. Dat kan beter!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet compleet, geen friet, wel sausjes die er niet bij hoorden. Vlees was wel smakelijk en mals. Helaas zelf friet gebakken waardoor het vlees koud was toen de friet klaar was..

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste wapen, Met 5 volwassenen en 4 kids van een geweldig diner genoten. De frites waren heerlijk evenals het malse vlees. De maionaise had iets minder gemogen😜. Dit is voor herhaling vatbaar. Dank voor de fijne avond. Familie de Wit

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk ook nog goed warm

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Blij dat jullie dit nu doen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

super verzorgd en heerlijk van gesmuld!!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed gril ; Hadden iets anders verwacht als kip vleugeltjes en spareribs, smaak was goed. de hoeveelheid was niet voldoende voor een maaltijd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis kunnen genieten van een heerlijk diner! Hopelijk snel weer in jullie restaurant, maar dit was ook top!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vond het erg klang duren en de carpaccio was ver beneden onze verwachting...mijn man moest zoeken naar het vlees in de bak salade. ik had gevraagd om een carpaccio zonder salade en desondanks kregen we een bak sla met ergens een stukje vlees...evcht heel slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed .bestelling mooi op tijd Tip .de schaaltjes van de carpaccio zijn iets te diep .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2x terugkomen omdat er iets miste was het best lekker. Het was wel snel afgekoeld. En de mixed grill was erg saai. 1 sparerib, 1 buikspek en 2 kippevkeugels. Volgende keer bestel ik ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was al koud aan het worden dat was jammer maar het eten was prima lekker mals

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten doen we zeker nog een keer. Mooi op tijd bezorgd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel goed.. wij hadden mixed grill en vegatarische hamburger.. alleen jammer dat er verkeerde saus erop zat dan vermeld was daardoor was die erg pittig

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, bezorgen ging lekker snel. Zeker aan te raden!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot volgende keer!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Spareribs waren heerlijk mals. Eten was ook heel warm. Kortom alles perfect. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De burgers zijn fantastisch lekker!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer super lekker gegeten.😊

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! Lekkere spareribs en frietjes.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor het eerst online eten Besteld en hebben met onze kinderen en kleinkinderen genoten van het eten! Het bestelde eten was super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Mixed Grill is net alsof er een engeltje over je tong piest. Heerlijk, absolute aanrader!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tomatensoep was heerlijk, broodjes met kruidenboter waren lekker warm en smaakvol, de kipsaté was lekker en de frietjes waren weer om te smullen. Chapeau!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren veel te hard gebakken.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

ik had spare ribs met friet HEERLIJK echt lekker zo mals,en genoeg kon het bijna niet op. Mijn vrouw had snitzel ook meer dan genoeg en HEERLIJK.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Lekker gegeten!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De hoeveelheid eten is goed te noemen, netjes verpakt en alles nog redelijk lauw/warm bij thuiskomst. Alleen..de schnitzel en champignonsaus waren erg flauw, wij misten hier wat zout in en de bestelde pittige kippenvleugeltjes zouden wat pittiger mogen zijn. De frietjes en salade waren lekker en het vlees was mals. Kortom, redelijk tevreden maar geen culinair hoogstandje.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd klaar bij het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en nette bezorging binnen een prima tijd

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd! Stond op tijd klaar! Super!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies om 17.15 heerlijke warme frietjes bezorgd voor het kinderfeestje. Heerlijke dikke frieten, en goede mayo, alle kids en volwassenen aan het smullen en blij!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en eigenlijk best wel veel , vlees we konden het haast niet op, alleen de frietjes mochten wel iets meer zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill schotel was goed de kipsate was minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De kipsalon is echt een aanrader

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden pittige spare ribs besteld en die hadden voor ons betreft pittiger mogen zijn. Ondanks de goede verpakking was het eten lauw. Even in de magnetron deed wonderen. Verder goede service en goed alternatief als je niet naar een restaurant kunt of wilt gaan.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En op tijd. Wel te veel sausjes erbij voor 3 man.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer vurrukkulluk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het was lekker

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare ribs waren heel erg lekker en mals. De ander gerechten waren ook goed alleen mistten wij de kruidenboter bij het bestelde broodmandje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en afgesproken tijd bezorgd. Wel een beetje vreemd dat de milkshake niet verpakt was, stond zo op de stoep .

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar , lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 personen besteld en alle 4 enorm genoten van het eten. De hamburger deed terug denken aan een vakantie in Amerika, de kipsalon viel erg goed in de smaak bij iemand die een normale kapsalon helemaal niks vindt, de spareribs waren zo mals dat ze van het bot afvielen en de kipsaté was lekker sappig. Ook de frietjes, mayonaise en Tiramisu waren heerlijk. Restaurant kwaliteit thuis bezorgd, top! Bestelling via de website verliep vlekkeloos met netjes een email ter bevestiging van je bestelling en een email met schatting van het tijdstip van bezorgen (die aardig klopte). Zeker een aanrader!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!! op tijd en lekker warm eten👍

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs en schnitzel. Netjes verpakt en goed op temperatuur. Heerlijk gegeten

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets mis gegaan met de bestelling maar dit werd direct opgelost en nagebracht met nog een extraatje ook nog! Top service!!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net voor sluitingstijd, toch goede service

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, bezorging met een glimlach, lekker eten, goed om temperatuur, flinke hoeveelheid. Echt aanbevelenswaardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten en ook de toetjes waren overheerlijk. Bestelling was netjes op tijd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook dit keer was het heel geslaagd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoede kwaliteit eten was warm en lekker kipsalon was echt heel veel maar super lekker bezorging was op tijd echt een aanrader.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima,lekker gegeten!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke spareribs, hoeveelheid ruim voldoende en netjes thuis bezorgd. Volgende keer weer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goed verzorgd lekker warm, heerlijk gegeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , prima verzorgd en netjes op tijd, een aanrader.👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was nog rauw van binnen en daar ook niet helemaal warm. Maar het was wel erg lekker. De saté vond mijn man heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima a zo door in deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en precies op tijd! Vooral de frietjes waren nog krokant. Denk wel na over de verpakking van de hamburger doordat hier koude ingrediënten bij zitten(brood, sla e.d) was hij al wat afgekoeld. De smaak was overigens prima.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door, succes allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk vooral de friet was super krokant erg lekker. Een klein minpuntje de varkenshaas had een beetje vreemde smaak net of dat hij oud was de rest was prima wij bestellen zeker weer.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkw spareribs gegeten Aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet op juiste adres bezorgd ( wel goedgekomen) De wuurde 124 zit echt aan de wuurde, bezorger was op kloosterstraat (hoek de wuurde)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten sparerips waren superlekker en de mix grill ook zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2x kipsaté besteld, was erg lekker!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 patat te weinig, of het was samengevoegd in 1 bakje, dat weten we niet. Spareribs en salade wären heerlijk en de patat ook byzonder lekker maar alles was lauw en dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben spareribs met frietjes besteld. We waren echt verbaasd, het eten was subliem! Wij gaan zeker weer bestellen.!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Netjes verzorgd en op tijd bezorgd. Top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorkeur om frites apart te serveren

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en levering op de afgesproken tijd. Heerlik frieten

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit burger. Friet wel te zout

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren zeer lekker, viel bijna van het bot af en de porti frites was ook zeer ruim

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super, goede en snelle bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alles was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten, is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten, lekker, warm. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch, en genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ruim op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. Zelfs een nagerechtje zat erbij, zonder bestelling hiervan. Bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, eten goed warm. En keurig op de afgesproken tijd. 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ‘uit eten thuis’ Goede service. Waren de salade vergeten, werd na telefoontje binnen 5 min bezorgd met twee extra gratis toetjes erbij !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, goed warm en op tijd klaar. Ook de hoeveelheid was meer dan voldoende. Vindt het wel apart dat bij het menu staat dat er salade bij zit, maar dat je deze apart bij moet bestellen zodra je het gerecht aan klikt. Ik zou bij de beschrijving dan de salade weglaten. Het is logisch dat je salade apart moet bestellen, dan wordt er bewust om gevraagd door mensen die dit echt waarderen. :-)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en op tijd geleverd

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op de thuislocatie. De volgende keer zitten we hopelijk weer gezellig in jullie restaurant. Tot die tijd....hou vol!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd! We hebben er van genoten! Zeker weer voor herhaling vatbaar! Als enige opmerking, maar absoluut geen minpunt, is dat er in de omschrijving van de Mixed Grill op jullie website staat: Varkenshaas, kip en spareribs met knoflooksaus, cocktail saus, friet en salade". In de stap daarna kun je óók nogmaals kiezen voor een bakje salade van € 1.50 maar dit niet gekozen omdat het al bij de Mixed Grill zou zitten. Alleen bij aflevering bleek er géén bakje salade bij te zitten. Was dit een foutje? Anders wellicht aanpassen in de omschrijving op jullie website :-)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen ontbrak de bovenkant van het broodje bij de Bacon & Cheeseburger. Het smaakte er niet minder om, maar het zag er daardoor niet zo lekker uit. Communicatie rond bezorging is goed geregeld. Eerst een mail omtrent verwachtte bezorgtijd (18.10) en dan de mail om 18.15 dat het eten onderweg is Toen moesten we toch nog 25 minuten wachten, terwijl we op 5 minuten afstand wonen. Dat is dan een tegenvaller ...

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behalve de salade was het eten heerlijk, de presentatie was wat snackbar-achtig. Bezorging uitstekend,

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden. Zelfs de frites lekker warm.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen kon uit een ruim assortiment. Betalen ging vriendelijk en vlot. De bezorging was netjes en op tijd. Van het eten hebben we genoten. Alles bij elkaar: Prima!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke en makkelijke site, bestellen gaat overzichtelijk. Je kunt ook een pannenkoek aanpassen door dat bij opmerkingen te plaatsen. En de pannenkoeken waren heerlijk!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was één van de pannenkoeken een beetje aangebrand en daardoor niet zo lekker. Een andere pannenkoek smaakte voor een groot deel naar spiritus oid. Die durfde ik niet verder op te eten. De derde was wel heerlijk! De bezorging was keurig en netjes op tijd!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slappe friet en koud. Snitzel van geen echt vlees en half warm Ons eerste en laatste keer

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en ruim voldoende. Ook alles rond de aangegeven bezorgd. Prima

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als bij jullie in het restaurant, maar we hopen gauw weer bij jullie aan tafel te mogen schuiven. Veel Sterkte !!!!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende, op tijd, juiste bestelling geleverd, geen lange wachttijden. Prima!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken goed gebakken en heelijk warm.. exact op tijd op de afgesproken tijd👍 Wij gaan dat zeker nog eens doen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen vond het erg lekker! Snelle bezorging en wat een service in deze tijd! Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer mogen zijn ! Burger iets minder rauw. Toetje was over heerlijk !

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer lekker

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit van het eten matig. Ongeveer een week geleden hebben wij bij het Wapen eten gehaald en was toen echt van goede kwaliteit. Lekker eten, goede smaak en goed warm. Nu was het veel minder, het vlees was niet goed op smaak, de friet was hard en de hamburger veel te dik, droog en op sommige plekken zelfs nog íets te rood. Ik denk dat wij dit niet nog een keer doen.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en bezorging en service ook!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm super genoten van die heerlijke ambachtelijke pannenkoek

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat dit kan. Alle lof!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit gegeten, thuis. zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was prima. mischien idee om wat friet bij de mixed grill te doen. we zullen deze periode nog wel eens bestellen. prima idee!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden wb bezorging. Het smaakte erg goed, jammer dat het gerecht iets was afgekoeld. Vandaar geen 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pannenkoeken zoals we van jullie gewend zijn. We hopen dat heel veel mensen jullie in deze moeilijke tijd blijven steunen. Prima initiatief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk . Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken hadden warmer gemogen is er een mogelijkheid om op een volgende pannenkoek ook kaas extra erop te krijgen? Super dat jullie bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Echt een aanrader. Eten was nog warm, inclusief de pannenkoek voor ons zoontje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gaat makkelijk en snel. Bezorging ook top. Spare ribs en frietjes goed. Hamburger was na onze mening echt te rood. Mocht je een (redelijk) doorbakken hamburger willen dan zou ik dit bij de opmerkingen even door geven.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten, goede bezorging thuis, pannenkoeken goed warm in de doos en heerlijke pannenkoeken

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd goed verzorg en het was super lekker

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er niet smakelijk uit. Pannenkoeken waren tijdens vervoer niet mooi blijven liggen. Dus dan maak je de doos open en ligt daar een verfrommelde pannenkoek. Iets rustiger vervoeren is denk ik de oplossing. Met 2 personen 3 pannenkoeken op nog de frietpan aan moeten zetten. Meestal bij een pannekoekhuis heb ik voldoende aan 1 pannenkoek. Voor 30 euro aan eten te bestellen verwacht ik genoeg te hebben voor 2 personen. Wij bestelde door de oproep op Facebook, maar blijft helaas bij deze ene keer. Deze hoeft niet online voor mij.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd Lekkere spare ribs en chicken wings. Ook de pannenkoek smaakt heel goed. Het is voor herhaling vatbaar.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij bij jullie hebben besteld en helaas viel het tegen. De pannenkoeken waren allebei koud. Waren ook erg vet. Bestelling werd ook pas om 19.20 uur gebracht. Chauffeur weg kwijt? Stokbrood was wel goed en de toetjes waren ook goed..

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gedaan. Lekker geleverd. Prima eten. Netjes bezorgd. Goede oplossing! Top! Hou t vol en blijf gezond!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kinderen hebben lekker gesmuld is ruim voldoende .. prima kwaliteit

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang en de pannenkoeken waren bijna koud.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn een restaurant in ons dorp dat in deze Coronatijd bezorgd! Betalen via ideal en om 19 uur keurig bezorgd. We hebben lekker gegeten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zodra de bestelling geplaatst en geaccepteerd is krijg je continue een update. Dit is super fijn. De eerste update is de tijd dat het eten komt, en die klopte precies! Het eten was warm en heerlijk!! De prijs is iets duurder als wat je normaal gewend bent met thuisbezorgen maar zeker de moeite waard, (je besteld natuurlijk ook bij een restaurant) de prijs kwaliteit verhouding klopt. Onze complimenten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen niet meer echt warm. Tijd van bericht bestelling onderweg tot werkelijk geleverd was wel lang, vandaar waarschijnlijk de wat afgekoelde friet.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pannenkoeken waren erg vet. Dat was jammer. Smaak was wel goed.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pannenkoeken en keurig bezorgd

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pannenkoeken!